Solo jazz guitar

Introduktion

Gør dit arrangement ekstra mindeværdigt med elegant og melodisk guitarspil. Jeg skaber en unik og nærværende stemning til dit arrangement med instrumentale fortolkninger af blandt andet evergreens, jazz og popnumre.

 

Musikken fungerer perfekt behagelig baggrundsmusik i forbindelse med receptioner, bryllupper, fødselsdage, events og meget mere. Lydstyrke og repertoire afstemmes altid i forhold til det specifikke arrangement, så det hverken er for højt eller lavt.

 

Det er altid dine ønsker der er i fokus og musikken tilpasses altid i forhold til, hvordan den passer bedst til dit arrangement.

Repertoiret indeholder mange af de gode evergreens som What a wonderful world og Everybody loves somebody sometimes, La vie en rose klassiske jazznumre som Autumn leaves, Sunny side of the street og Fly me to the moon samt popnumre som Don't look back in anger, Can't help falling in love og How deep is your love. 

 

 

Book Solo jazz guitar her..

Baggrund

Sologuitar inden for jazz, går kort sagt ud på at veksle mellem at spille melodier, baslinjer, akkorder og få det til at lyde som om det hele foregår ’samtidig’. 

 

 

I 2011 besluttede jeg at flytte til Marseille for at udleve min drøm om at leve af at spille solo guitar. Så i et halvt år susede jeg Provence tyndt på min scooter med min guitar og forstærker og spillede på gader, barer, caféer, til fester, receptioner, bryllupper og meget mere.

Siden da er det blevet til rigtig mange spillejobs og rigtig mange glade kunder på cv'et. 

 

Mange erhvervskunder har iøvrigt haft stor gavn af at bruge mig som ekstra ‘selling point’ i forhold til markedsføring af fx. restauranter, cafeer og vinbarer via sociale medier. 

Anbefalinger

"Bjørn spillede til min 40 års fødselsdag og skabte en unik stemning med skøn guitarmusik og franske klassikere. Kan virkelig anbefales!"

-Maija

"Få en bid af Sydfrankrig ind i deres liv, en fejring med underlægning af autentisk gypsyjazz (eller standard jazz) udført af Bjørn med eller uden band, så får de en uforglemmelig mærkedag der vil blive husket".

-Felix

"Som Bjørns tidligere bofælle har jeg haft fornøjelsen af at høre Bjørn spille ved flere lejligheder. Bjørn er et behageligt menneske  og en virkelig dygtig musiker - stor anbefaling herfra".

-Jennifer

"Dejlig baggrundsmusik smukt guitarspil. Præcis som vi ønskede en hyggelig baggrunds levende musik, hvor vi kunne samtale under vores fødselsdagsfrokost udendørs".

-Mieke

"Bjørn er super flink og hyggelig. Gæsterne var super begejstrede og lydniveau osv. var lige som det skulle være".

-Pia

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Bjørn Fred Jensen I Denmark I tlf: 52894106 I Guitarbjorn