Anmeldelser

Perfekt stemningsmusik!

Utrolig dejlig musikoplevelse at have Bjørn som en del af vores bryllupsreception! :)

 

Anmeldt af Lin d. 14. august 2022

fivestars.jpg

Tak for en dejlig musikoplevelse!

Meget behagelig musiker, med sans for at fange stemningen blandt gæsterne. Den blide jazzmusik var en god ledsager under middagen. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Ann Kurdahl d. 6. september 2021

fivestars.jpg

Fik, hvad vi havde håbet på

Bjørn kom i god tid og var velforberedt. Vi havde udvekslet ønsker/behov og forventningafstemt. Specifikt skulle Bjørn spille 'baggrundsmusik' til drinks og snik-snak. Bjørn var helt bestemt med til at bidrage til den gode stemning.

Anmeldt af Henrik Olsen d. 14. august 2021

fivestars.jpg

Super god oplevelse med Bjørn på guitar

God og præcis kommunikation og klare aftaler.
Musikken (lounge) var perfekt udført og mange af vores gæster kom uopfordret med meget positive tilkendegivelser.
Behagelig, imødekommende og høflig.
Vi var meget glade for Bjørn.

Anmeldt af Jesper Møller Petersen d. 4. august 2021

fivestars.jpg

Super god situationsfornemmelse

Vi bookede sologuitarist, Bjørn Fred Jensen til vores udendørs bryllup i går. Vi vil gerne anbefale Bjørn på det varmeste! Kæmpe fornøjelse at have ham med til vores store dag. Bjørn forstod med det samme hvad vi gerne ville, havde super god situationsfornemmelse og rigtig hyggelig at have med i selskabet. Han spillede smukt og behageligt og var virkelig dygtig. Vi vil til alle fremtidige arrangementer booke Bjørn! :-)

Anmeldt af Cecilie Helmersen d. 3. august 2020

fivestars.jpg

40 års fødselsdag

Bjørn spillede til min 40 års fødselsdag og skabte en unik stemning med skøn guitarmusik og franske klassikere.

Kan virkelig anbefales!

fivestars.jpg

Perfekt

Det var en så hyggeligt med baggrundsmusik, til min fødselsdag. Og Bjørn spillede dejlige numre. Og vi kunne tale sammen. Stor ros fra mine gæster til Bjørn 😊

Anmeldt af Marianne Rasmussen d. 13. december 2021

fivestars.jpg

Bare fantastik

Super setup, med en stol, en mand og en guitar. Passende lydniveau, flotte melodier (med den jazz’et klang) som passede perfekt til formålet… noget baggrunds musik under middagen. Er ikke sidste gang jeg kommer til at gøre brug af Bjørns talent. Stort tak herfra.

Anmeldt af Sonny Aunquist d. 4. oktober 2021

fivestars.jpg

Skøn stemningsmusik til konfirmation

Vi havde nogle dejlige timer i selskab med Bjørn, som både vi og vores gæster nød meget. Skøn og behagelig musik.

Anmeldt af Helle Winther d. 22. august 2021

fivestars.jpg

Perfekt musik til vores bryllupsreception

Vi havde booket Bjørn til vores havevielse og efterfølgende reception og han var fantastisk! Han akkompagnerede min venindes sang til vielsen og spillede skøn musik under receptionen. Jeg kan kun anbefale ham!

Anmeldt af Mette Larsen d. 8. august 2021

fivestars.jpg

Jazz til 50 års fødselsdag i haven

Vi fejrede min mands 50 års fødselsdag i haven. Bjørn kom og spillede Jazz for selskabet på en skøn og meget sommervarm dag. Bjørn var meget opfølgende på mails, og gav mig tryghed for vores aftale hele vejen igennem. Bjørn kom præcis som aftalt, og leverede fantastisk dejlig Jazz fra sin guitar. Han havde rigtig god fornemmelse for selskabet og lydniveauet var super tilpasset. Vi vil helt helt sikkert anbefale Bjørn til alle slags festlige lejligheder, hvor der ønskes rolige og behagelige jazz toner. Super godt bidrag til vores fest i haven! Fra Fredensborg

Anmeldt af Christine Ebbesen d. 21. juni 2021

fivestars.jpg

Skøn stille evergreens

Dejlig baggrunds smukt guitarspil. Præcis som vi ønskede en hyggelig baggrunds levende musik, hvor vi kunne samtale under vores fødselsdagsfrokost udendørs.

Anmeldt af Mieke Geervliet d. 29. juni 2019

fivestars.jpg